|
|
| Autor | Teade |
|---|
Miley Cyrus Maailmapäästja

Postituste arv: 791 Age: 18 Asukoht: Ühes kohas, mida keegi ei tea ega leia :) Reputatsioon: -25
 | Pealkiri: Lemmik film/filmid? Püh Märts 22, 2009 11:49 am | |
| Minul on isiklikult lemmikud filmid "Aarete saare lapsed" ja "H2O Meruneitsid."
Teil?? |
|
 | |
Keiti Libelobasulg kõrva taga

Postituste arv: 3721 Age: 18 Asukoht: Teispoolsuse 666. Reputatsioon: -11
 | Pealkiri: Re: Lemmik film/filmid? Püh Märts 22, 2009 11:51 am | |
| Häid filme on niii palju : Minu lemmikud :
1.Kariibi Mere Piraadid 1-3 2.The Hitcher 3.Bolt (ei mõtle, seda koeraga) 4.Nelja koera pokker 5.The Ring 6.Krokodill 7.Lõuad (kõik osad)
Ah, neid on megalt 
|
|
 | |

Postituste arv: 791 Age: 18 Asukoht: Ühes kohas, mida keegi ei tea ega leia :) Reputatsioon: -25
 | Pealkiri: Re: Lemmik film/filmid? Püh Märts 22, 2009 11:54 am | |
| Nooh lõuad on väga head ja ring jne. 1.H2O Merineitsid 2.Aarete saare lapsed 3.Lõuad 1,2,3 4.Avameri 5.Krokodill 6.Scary Movie 1,2,3 7.Ring (õudukas) 1,2,3 8.Seened(õudukas) 9.Saag 1,2,3 10.Mägedel on silmad (see on ka õudukas) |
|
 | |

| |
 | |
Prince Kirameki Kärbes ämblikuvõrgus

Postituste arv: 2254 Age: 20 Asukoht: Neo Domino City Reputatsioon: 45
 | Pealkiri: Re: Lemmik film/filmid? Püh Märts 22, 2009 12:49 pm | |
| "Troy" ja "Malev" on parimad  |
|
 | |
Diana. Veriveri loveable

Postituste arv: 857 Age: 17 Asukoht: Rakvere. Reputatsioon: 9
 | Pealkiri: Re: Lemmik film/filmid? Püh Märts 22, 2009 5:58 pm | |
| Erinevas järjekorras  Titanic, Kariibimere piraadid (1 - 3), Avameri, Lõuad (1 - 3), Mägedel on silmad (1. osa) Harry potter (1 - 4) Nimed marmortahvlil, Videvik, Vale pööre (mainin ära, - nendele, kes ei tea - see on õudukas), Rokilaager. Hetkel ei meenu rohkem, aga neid on veel :) |
|
 | |
nasicc Pehme admin

Postituste arv: 4710 Age: 18 Asukoht: Türi. :) Reputatsioon: 54
 | Pealkiri: Re: Lemmik film/filmid? Püh Märts 22, 2009 5:59 pm | |
| Mm...  Van Helsing. Fänn. Vennad lõvid. (või midagi taolist; hea film oli...  ) A Walk To Remember. Step Up 2. Titanic. 7 aastat Tiibetis. Kondikoguja. Kaugel eemal. ... ja eks neid ole veelpalji-palju.  _________________  |
|
 | |

| Pealkiri: Re: Lemmik film/filmid? Püh Märts 22, 2009 6:36 pm | |
| Eeeeeem. Titanic on minuarust kurb  Eks, jah ta asub mul ka kusagil top kahekümmnes  |
|
 | |

| Pealkiri: Re: Lemmik film/filmid? Püh Märts 22, 2009 8:16 pm | |
| Titanic on üks parimaid filme, mida ma näinud olen.Kõik need sündmused ja üleüldse kõik sellest on osaliselt armas ja muidugi traagiline. Pean mainima, et unustasin ühe filmi tegelikult veel "Kondikoguja" on minu arust samuti üks parimaid filme.Ma mäletan et kui seda esimest korda nägin olin üsna väike ja see ajas mulle tõeliselt hirmu peale.Need mõrvad ja see raamat , mille järgi seda tehti.Üksasi oli naljakas ka : See milline äpu see mõrvar välja nägi 
|
|
 | |

| Pealkiri: Re: Lemmik film/filmid? Püh Märts 22, 2009 8:26 pm | |
| Titanic... See on nii kurb:( |
|
 | |
Prince Kirameki Kärbes ämblikuvõrgus

Postituste arv: 2254 Age: 20 Asukoht: Neo Domino City Reputatsioon: 45
 | Pealkiri: Re: Lemmik film/filmid? Püh Märts 22, 2009 8:44 pm | |
| "Titanic" on klassika. Iga jumala kord võtab pisara välja, kuid päris lemmik siiski ei ole. Enne unustasin ma mainimata "Viimse reliikvia". See on tõenäoliselt minu kõige lemmikum film igavesest ajast igavesti. |
|
 | |

| Pealkiri: Re: Lemmik film/filmid? Esm Märts 23, 2009 8:41 pm | |
| See on ka heaa jh. Aga see tunnusmeeloodia... Hmm...On kurb  |
|
 | |
Maiu Laaneoja Maasikamaitseline mullinäts

Postituste arv: 6312 Age: 19 Asukoht: Aberdeen Reputatsioon: 24
 | Pealkiri: Re: Lemmik film/filmid? Esm Märts 23, 2009 9:32 pm | |
| 1. Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street 2. Chakushin Ari 3. The Constantine 4. Lemoni Snicket's: A Series of Unfortunate Events 5. The League of Extraordinary Gentlemen
rohkem vist pole niiiii lemmikuid. |
|
 | |
Samantha Williams Piraat

Postituste arv: 15 Age: 18 Reputatsioon: 2
 | Pealkiri: Re: Lemmik film/filmid? Teis Märts 24, 2009 6:54 pm | |
| Mmmm... *suvakas järjekorras* Videvik HSM Harry Potter (kõik osad) Camp Rock Step up 1, 2 Mamma Mia Koerte Hotell Kariibi mere piraadid 1, 2, 3 Eriti ei tule hetkel meelde umm... 27 kleiti , Pulmasõltlane Abielu Vegase Moodi Pruutide sõda Neid tegelikult väga palju et jah  |
|
 | |
Audrey Kärbseseenemädanik

Postituste arv: 7210 Age: 19 Asukoht: Pärnu/Tallinn Reputatsioon: 62
 | Pealkiri: Re: Lemmik film/filmid? Teis Märts 24, 2009 7:29 pm | |
| A walk to remember, Step Up 2: The Streets Stomp the Yard Butterfly effect Titanic Ring HSM (esimene osa ainult!) Twilight Pruutide sõda Abielu Las Vegase moodi Mr ja mrs Smith Voodoo Lagoon 10 things I hate about you
ja neid on loomulikult veel... |
|
 | |
|