| | Rollimängud AKA teh community forum link dump | |
|
|
| Autor | Teade |
|---|
Takuya Kenzo Jack the Ripper

Postituste arv: 1445 Age: 17 Asukoht: Black Order Reputatsioon: 24
 | Pealkiri: Rollimängud AKA teh community forum link dump Teis Dets 30, 2008 8:48 pm | |
| Küll ma olen õel.
Okei, ignoreerigem seda esimest lauset. Kas keegi siin, peale minu ja liba teab, mis on rollimäng ja kuidas seda mängitakse?
Küsin sellepärast, et kuna minu rollikafoorum on ü s n a maas, (keegi ei käi seal, poste ei tule), siis on minu rollikavajadus kasvanud-- taevani. Kui siin on keegi, kes on rollikaid varem mänginud (ja ma ei kahtle selles üldse, et siin o n inimesi, kes rollitavad), siis andke endast märku. Samuti olen ma siiralt huvitatud, kas keegi on LARPimas käinud. Kui, siis muljetame. (A)
Viimati muutis seda Takuya Kenzo (Püh Nov 21, 2010 12:43 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
 | |
black Sugar

Postituste arv: 1578 Age: 16 Asukoht: Tallinn. Reputatsioon: 5
 | |
 | |
Diana. Veriveri loveable

Postituste arv: 857 Age: 17 Asukoht: Rakvere. Reputatsioon: 9
 | |
 | |
Külaline Külaline
 | Pealkiri: Re: Rollimängud AKA teh community forum link dump Kolm Dets 31, 2008 2:02 pm | |
| Jah, keegi PEALE sinu ja liba tõesti teab, mis on rollimäng. Minagi olen mänginud. Nii.. umm. kaks aastat tagasi ma muud ei teinudki, kui ainult mängisin rollimänge igal pool... LARP pole minu teema.. |
|
 | |
Erewin Veriveri loveable

Postituste arv: 862 Age: 15 Asukoht: Tallinn Reputatsioon: 11
 | Pealkiri: Re: Rollimängud AKA teh community forum link dump Kolm Dets 31, 2008 5:00 pm | |
| Jahm, olen ka tegelenud rollikatega, kuigi praegu olen aktiivne ainult V & W' is . : ) |
|
 | |
Tuki Maailmapäästja

Postituste arv: 792 Age: 18 Asukoht: Seal kus vaja ;) Reputatsioon: 5
 | Pealkiri: Re: Rollimängud AKA teh community forum link dump Kolm Dets 31, 2008 6:36 pm | |
| Kunagi sai jah palju rollikatefoorumites möllatud, eriti sigatüüka omades :d nüüd ma eriti ei tegele sellega, kuna jah, potterist on selles suhtes isu täis ja ei ole leidnud sellist muud normaalset foorumit... LARPiga tahtsin kunagi ka väga tegeleda, aga üks või teine asi tuli takistuseks, nii et pole teinud :d |
|
 | |

| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA teh community forum link dump Kolm Dets 31, 2008 8:13 pm | |
| black: rahu. ma ei mõtle sigatüüka, vaid üldse rollikaid. sigatüüka rollikates tahaks ma kõige vähem osa võtta, kuna ma olen lihtsalt nii paljudes kaasa teinud.
loore: calm down.
okei. rohkem pole vaja vastata, ma sain teada, mida tahtsin. |
|
 | |
Keiti Libelobasulg kõrva taga

Postituste arv: 3721 Age: 18 Asukoht: Teispoolsuse 666. Reputatsioon: -11
 | |
 | |

| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA teh community forum link dump Reede Märts 27, 2009 4:16 pm | |
| on jaa, ^^ ma ainult elan nende pärast.  teema eesmärk oli, et saada rohkem liikmeid minu rollikafoorumisse, xD |
|
 | |
Britney Kojamees

Postituste arv: 44 Age: 15 Asukoht: tallinn Reputatsioon: 0
 | Pealkiri: Re: Rollimängud AKA teh community forum link dump Nelj Mai 28, 2009 4:39 pm | |
| nõme, et pooled rollikad on mingid igavad kahe-minuti-mängud muidu laavin  |
|
 | |
Maiu Laaneoja Maasikamaitseline mullinäts

Postituste arv: 6312 Age: 19 Asukoht: Aberdeen Reputatsioon: 24
 | Pealkiri: Re: Rollimängud AKA teh community forum link dump Nelj Mai 28, 2009 5:09 pm | |
| olen käinud. aga sain üle. nüüd on see foorum üks kahest, kus ma käin. ja teine on reptile.ee  olen isegi rollikaid teinud. LARPidest nii palju, et tahaksin kindlasti mõnele suuremale minna, kuid hetkel olen ainult väikese rahvaga teinud rollimänge väljas, ühinguga siis. aga augustis tuleb ka üks huvitav, kuhu tahaks kindlasti minna. oleks jüriöölegi läinud, kui poleks samal ajal Londonis olnud  |
|
 | |
GossipGirl Hüsteeriline naerja

Postituste arv: 938 Age: 20 Reputatsioon: 8
 | Pealkiri: Re: Rollimängud AKA teh community forum link dump Reede Mai 29, 2009 1:33 am | |
| kas keegi muidu teab hetkel mingit aktiivset foorumit, vajadus nende järgi  |
|
 | |
nasicc Pehme admin

Postituste arv: 4710 Age: 18 Asukoht: Türi. :) Reputatsioon: 54
 | Pealkiri: Re: Rollimängud AKA teh community forum link dump Reede Mai 29, 2009 8:55 am | |
| 12 olin, kui läbi rate esimesse potteri rollikasse kutsuti.  Nõustusin. Tunnen tagantjärgi neile adminnidele täiega kaasa.  Mitte midagi ma ei osanud, muudkui seletasid, et see nupp asub seal ja nüüd üead tegema seda-seda-seda.  Aga sain asja käppa ja varsti hakkasin ise ka foorumeid tegema.  Paljusid neist ma ei üritanudki käiku lasta.  Lihtsalt öösel igav - uus rollikas valmis.  Viimane asi, millest suht kahju, et käiku ei lasknud, oli Spioonikooli rollikas. Ma tegin selle ikka nii põhjaliku, kui võimalik.  Ohjah... olid ajad. Elu väljaspool arvutit ei eksisteerinudki.  Aga nüüd ma ei käi enam rollikates vist sp, et vana mõnusat seltskonda pole enam... Nende tegelastel olid isiksused, nad ise olid isiksused, nendega oli huvitav nii mõndagi teha... Aga ma ei mäleta ühe oma tollal lemmiku nime. Ühe poisiga, või noh, nüüd ta mees juba,  kellega esimeses rollikas (lalhp), tuttavaks sain, suhtleme siiamaani. Tglt käib kõik minu jaoks nüüd rollikates piiridest välja. Ise hakkasin ka neid asju koos teistega piiridest välja tegema ja... otsustasin lõpetada.  Ei viitsi ka enam nagu.  Kutsutud on küll.  _________________  |
|
 | |

| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA teh community forum link dump Reede Mai 29, 2009 2:28 pm | |
| | GossipGirl kirjutas: | kas keegi muidu teab hetkel mingit aktiivset foorumit, vajadus nende järgi  |
minu foorum, (A) BGA |
|
 | |
Everleigh Kirjakunsti minister

Postituste arv: 1411 Age: 23 Asukoht: Tallinn Reputatsioon: 13
 | Pealkiri: Re: Rollimängud AKA teh community forum link dump Reede Mai 29, 2009 5:41 pm | |
| Ma olen ainult ühes kindlas foorumis, enda foorumis. Ja see on päris aktiivne, kui nv välja arvata  (On juba kolm kuud aktiivne^^) Kui kedagi huvitab siis võib kohta külastada - Durmstrangi Akadeemia |
|
 | |
| | Rollimängud AKA teh community forum link dump | |
|