|
|
| Autor | Teade |
|---|
Carmen Kojamees

Postituste arv: 35 Age: 18 Reputatsioon: 0
 | Pealkiri: Harry Potter Nelj Nov 27, 2008 7:32 pm | |
|  räägime siis, kes on teie lemmik tegelane, kumb on parem kas raamat või film, milline osa meeldib kõige rohkem? minu arust on raamat parem, seal on palju rohkem informatsiooni peidus, filmid on tõesti liiga pinnapealsed, kuid filme on ka põnev vaadata, need effektid ja asjad. tegelast, kes mulle enim meeldiks ei ole... kõik on erinevad ja omamoodi
Viimati muutis seda Carmen (Nelj Nov 27, 2008 7:53 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
 | |
nasicc Pehme admin

Postituste arv: 4710 Age: 18 Asukoht: Türi. :) Reputatsioon: 54
 | Pealkiri: Re: Harry Potter Nelj Nov 27, 2008 7:35 pm | |
| Raamatud paremad.  Alates kolmandast lähevad filmid jamaks... Columbus tunneb oma tööd..  Vist. Ja seitsmes raamat oli naljakas.  _________________  |
|
 | |
Tuki Maailmapäästja

Postituste arv: 792 Age: 18 Asukoht: Seal kus vaja ;) Reputatsioon: 5
 | Pealkiri: Re: Harry Potter Nelj Nov 27, 2008 7:45 pm | |
| Ikka raamatud. Filmid on minumeelest kuidagi liiga pinnapealsed, aga hea seegi, et nad 'surma vägistest' kaks filmi teevad. Minu lemmiktegelane on Severus Snape :d aaga Draco on ka äge :) |
|
 | |
Carmen Kojamees

Postituste arv: 35 Age: 18 Reputatsioon: 0
 | Pealkiri: Re: Harry Potter Nelj Nov 27, 2008 7:49 pm | |
| jah raamatud on paremad 
Viimati muutis seda Carmen (Nelj Nov 27, 2008 7:54 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
 | |
Prince Kirameki Kärbes ämblikuvõrgus

Postituste arv: 2254 Age: 20 Asukoht: Neo Domino City Reputatsioon: 45
 | Pealkiri: Re: Harry Potter Nelj Nov 27, 2008 7:50 pm | |
| Raamatud on igal juhul paremad kui filmid  Filmid on alati kuidagi tühjad olnud...teine film oli minu meelest muidugi hea, ja esimene. Viiendast ma parem ei räägi, sealt oli nii palju välja jäetud ja ära muudetud. Raamatutest meeldib mulle kõige rohkem neljas osa. Ma olen seda mingi sada korda lugenud. Mul ei ole kindlat lemmiktegelast, kuid Draco on päris lahe, ja ma ei tea miks, aga ma leian, et Bellatrix on ka äge  |
|
 | |
Pingu Kuri admin

Postituste arv: 1947 Age: 17 Asukoht: Tartu ; Pilvepeal. Reputatsioon: 14
 | Pealkiri: Re: Harry Potter Nelj Nov 27, 2008 8:43 pm | |
| Raamatud on paremad  Kõvasti :) Ja lemmiktegelased on Bellatrix ja Luna  Võimsad tegelased no (L) :) Ja filmis oli Umbridge võrratu  :D Raamatus oli suht.. rõve javastik xD aga filmis rebis kildu kah  :D
Viimati muutis seda Pingu (Reede Nov 28, 2008 5:25 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
 | |
Külaline Külaline
 | Pealkiri: Re: Harry Potter Nelj Nov 27, 2008 8:49 pm | |
| Ma pole lugenud ega midagi, aga mu klassivend kutsub mind mu armi pärast Potteriks:D Ju siis ikka vahva raamat:D! |
|
 | |
Pingu Kuri admin

| Pealkiri: Re: Harry Potter Nelj Nov 27, 2008 9:20 pm | |
| Tupsu oli jh tore :) Aga kui loed, siis ikka esimesest osad, sest vahepealsest.. ei saa üldse aru xD ma mäletan, et ma lugesin 2 osa ja siis neljanda  Ja pea oli täiesti tühi, et huu te hekk is Sirius? xD Algusest ikka algusest :) Ise loen präägu seitsmendat osa.. maiteaa mitmekümnendat korda. xD Lihtsalt.. selline seletamatu tunne on seda käes hoida . xD I think i'm in love  |
|
 | |
Lammas Fanaatik

Postituste arv: 1112 Age: 18 Asukoht: Lalalalambamaa Reputatsioon: 10
 | Pealkiri: Re: Harry Potter Nelj Nov 27, 2008 10:24 pm | |
| viies film oli tõesti kõige jamam...tulepeeker oli veel üleelatav:D raamatud on paremad... loen nüüd teist korda kuuendat:D ma lugesin seda enne vist kuidagi nii et mitte midagi ei olnud meeles:D lemmikud on vast snape ja ron:D |
|
 | |
Diana. Veriveri loveable

Postituste arv: 857 Age: 17 Asukoht: Rakvere. Reputatsioon: 9
 | Pealkiri: Re: Harry Potter Reede Nov 28, 2008 6:50 pm | |
| Raamatud on ikka tunduvalt paremad. Viies film oli minumeelest veel eriti pinnapealne naq. Tegelased? Raske öelda. Kõik on omamoodi huvitavad karakterid. |
|
 | |
chelsea 200 posti tüüd

Postituste arv: 202 Age: 18 Asukoht: pikk 18-9 :D Reputatsioon: 0
 | |
 | |
Anzu Naljatila

Postituste arv: 97 Age: 18 Reputatsioon: 1
 | Pealkiri: Re: Harry Potter Kolm Dets 10, 2008 5:13 pm | |
| kunagi lugesin hästi palju neid raamatuid , aga nüüd mul seitsmes osa mitu kuud juba seisab kapipeal ja pole aega , et läbi lugeda . igastahes on raamatud detailsemad ja sisukamad . tegelased , hmm , Dumbledore on selline hästi intelligentne , aga muidu Hermione vist meedlib kõige rohkem . |
|
 | |
Unknown Artist Bandiit

Postituste arv: 504 Age: 20 Asukoht: Maast madalast mõttega mängudes Reputatsioon: 2
 | Pealkiri: Re: Harry Potter Nelj Dets 11, 2008 8:58 pm | |
| Noo...
2 esimest raamatut nii head ei olnud... Filmid olid head... 3 osa raamatuna hea, filmina sama hea (kahju ainult, et eelmine Dumbledore ära suri) alates neljandast lähevad raamatud pidevalt paremaks ja sügavamaks filmid aga pigem actioniks ja lõigutuks
1. Dumbledore oli see raamatu Dumbledore'i muhe pool 2. Dumbledore on see raamatu Dumbledore'i võimas pool
Keegi võiks need kaks kokku sulatada... |
|
 | |
Pingu Kuri admin

| Pealkiri: Re: Harry Potter Reede Dets 12, 2008 9:03 am | |
| |
|
 | |
Unknown Artist Bandiit

Postituste arv: 504 Age: 20 Asukoht: Maast madalast mõttega mängudes Reputatsioon: 2
 | Pealkiri: Re: Harry Potter Reede Dets 12, 2008 5:01 pm | |
| Njah... Aga filmides ei ole ikkagi suudetud kuidagi seda Dumbledore'i olemust tabada... |
|
 | |
|