| | "Maa ja ilm" laulu- ja tantsupidu | |
|
| Autor | Teade |
|---|
Stardoll 200 posti tüüd
Postituste arv: 210 Age: 15 Asukoht: Seal kus sind ei ole!!! Reputatsioon: 3
 | Pealkiri: "Maa ja ilm" laulu- ja tantsupidu Laup Juul 02, 2011 4:49 pm | |
| Kes osaleb ja kes vaatama läheb seda? |
|
 | |
*Nastik. Maffiaboss

Postituste arv: 571 Age: 15 Reputatsioon: 15
 | Pealkiri: Re: "Maa ja ilm" laulu- ja tantsupidu Püh Juul 03, 2011 2:35 pm | |
| ei osale , iga aasta mõtlen vaatama minna , aga ei ole kuidagi viitsimist. tantsupidu käisin kord 2007 aastal vaatamas ( oli vist 2007 ) , ja telekast vaatan ka rahvatantsu , aga laulupidu pole olnud viitsimist vaadata . nüüd on jah koos kogu see värk , aga ei tea , see on nii pikaks venitatud, et algusest lõpuni küll pole vaadanud ühtki pidu.
aga üldiselt on selline ettevõtmine muidugi võimas ( tantsu- ja laulupidu ) |
|
 | |
spring Helmut

Postituste arv: 914 Age: 16 Asukoht: outer space Reputatsioon: 20
 | Pealkiri: Re: "Maa ja ilm" laulu- ja tantsupidu Püh Juul 03, 2011 10:34 pm | |
| Sel aastal ei osalenud, aga vaatamas käisin küll. Päris vinge rahvamass oli seal kohal. Lõpuni ei jaksanud olla, aga jäätist sõin küll ja istusin ka natukene ja nägin tuttavaid ja jalutasin Nasiccuga ringi ja kõndisin suurema osa ajast paljajalu ja sõin koorekomme ja kuulasin seda ilusat muusikat. Kõige rohkem meeldis mulle, kui noorte sümfooniaorkester mängis seda lugu "Nimed marmortahvlil" filmist, ma parajasti loen seda raamatut ja puha. Täitsa vahva oli küll, jah. :) |
|
 | |
YouShouldKnow Naljatila

Postituste arv: 99 Age: 17 Asukoht: Tallinn Reputatsioon: 2
 | Pealkiri: Re: "Maa ja ilm" laulu- ja tantsupidu Esm Juul 04, 2011 10:58 am | |
| ma käisin, osalesin tantsupeolisena. Trennid olid küll väga rasked, nädal aega kella üheksast üheksani lõõskava päikese ja 30+ kraadise kuumusega, kuid ikkagi on kurb, et läbi sai :/
|
|
 | |
Prince Kirameki Kärbes ämblikuvõrgus

Postituste arv: 2254 Age: 20 Asukoht: Neo Domino City Reputatsioon: 45
 | Pealkiri: Re: "Maa ja ilm" laulu- ja tantsupidu Esm Juul 04, 2011 2:43 pm | |
| Ma käisin eile sõpradega laulupidu kaemas  Täitsa tore oli, kuigi orkestripalad jätsid meid kõiki suhteliselt külmaks ja kuna meil ei olnud kava - ega ka toitu, mis oli suhteliselt karm, kuna kõik ümberringi ainult sõid  - , teadsime me ainult üksikuid laule. Meie jaoks läks alles siis huvitavaks, kui kaks korda järjest "Rahu" lauldi ja rokilood olid ka kaasahaaravad, aga pärast seda lasime me juba jalga, kuna kuumus tappis ja ma sain endale väga punase nina  Järgmisel korral lähen ehk isegi ka, kuigi ma ei tea, millal see on. |
|
 | |
Karro Võsaspets

Postituste arv: 1262 Age: 17 Asukoht: Kodus Reputatsioon: 17
 | |
 | |
Stardoll 200 posti tüüd
Postituste arv: 210 Age: 15 Asukoht: Seal kus sind ei ole!!! Reputatsioon: 3
 | Pealkiri: Re: "Maa ja ilm" laulu- ja tantsupidu Esm Juul 04, 2011 11:04 pm | |
| Ma ka osalesin:D Mis maa see on, lauldi lausa 2 korda. Aga kõige wingem oli autorite kohaletulek ja see kui kõik karjusid "MESIPUU! MESIPUU!". |
|
 | |
Karro Võsaspets

Postituste arv: 1262 Age: 17 Asukoht: Kodus Reputatsioon: 17
 | |
 | |
Pingu Kuri admin

Postituste arv: 1947 Age: 17 Asukoht: Tartu ; Pilvepeal. Reputatsioon: 14
 | Pealkiri: Re: "Maa ja ilm" laulu- ja tantsupidu Teis Juul 05, 2011 3:33 am | |
| Käisin laulmas. Kuuma pärast ei paugu - see oli kõik seda väärt  Aga ma vaatan, et mõned siit läksid enne ühendkoore minema. Tekib küsimus, et kas te olete mingid ohmud?  Vaatate sissejuhatuse ära ja jätate suure finaali vahele?  Geee... Nii kurb oli kui vahetusõpilane, kes homme ära läheb nutma hakkas  Pidu oli läbi ja me ikka seisime kaare all: kallistasime ja nutsime. Kahju oli et kaunistusi üldse polnud. Aga rokikoor oli väga hea mõte  |
|
 | |
-ooh Teise astme kurjuse abiline

Postituste arv: 7 Age: 16 Asukoht: Harjumaakond/ Anija vald Reputatsioon: 0
 | Pealkiri: Re: "Maa ja ilm" laulu- ja tantsupidu Püh Juul 31, 2011 5:13 pm | |
| Käisin samuti laulmas. Väsitav oli ning väga emotsiooniderohke. Sai nutetud ja naerdud. |
|
 | |
Dreamland Kojamees

Postituste arv: 26 Age: 16 Reputatsioon: 1
 | Pealkiri: Re: "Maa ja ilm" laulu- ja tantsupidu Laup Sept 10, 2011 6:26 pm | |
| Käisin. See oli super. Nii kahju oli sealt lahkuda. |
|
 | |
Sulesepp 200 posti tüüd

Postituste arv: 213 Age: 18 Reputatsioon: 0
 | Pealkiri: Re: "Maa ja ilm" laulu- ja tantsupidu Püh Sept 18, 2011 5:25 pm | |
| |
|
 | |
Takuya Kenzo Jack the Ripper

Postituste arv: 1445 Age: 17 Asukoht: Black Order Reputatsioon: 24
 | Pealkiri: Re: "Maa ja ilm" laulu- ja tantsupidu Teis Sept 20, 2011 9:46 pm | |
| |
|
 | |
Cilen Bandiit

Postituste arv: 502 Age: 14 Asukoht: Pilve peal :) Reputatsioon: 3
 | Pealkiri: Re: "Maa ja ilm" laulu- ja tantsupidu Laup Apr 28, 2012 6:32 pm | |
| Ei käinud, kuigi ma sain sinna.  |
|
 | |
| | "Maa ja ilm" laulu- ja tantsupidu | |
|