Meie Jutud

Eesti suurim järjejuttudele pühendatud foorum

PortalHomeCalendarGalleryKKKOtsiKasutajagrupidRegistreeriLogi sisse

Share | 

"Maa ja ilm" laulu- ja tantsupidu

Vaata eelmist teemat Vaata järgmist teemat Go down 
AutorTeade
Stardoll
200 posti tüüd

Female Postituste arv: 210
Reputatsioon: 3

PostitaminePealkiri: "Maa ja ilm" laulu- ja tantsupidu   Laup Juul 02, 2011 4:49 pm

Kes osaleb ja kes vaatama läheb seda?
Tagasi üles Go down
Vaata kasutaja profiili
*Nastik.
Maffiaboss

Female Postituste arv: 571
Reputatsioon: 15

PostitaminePealkiri: Re: "Maa ja ilm" laulu- ja tantsupidu   Püh Juul 03, 2011 2:35 pm

ei osale , iga aasta mõtlen vaatama minna , aga ei ole kuidagi viitsimist. tantsupidu käisin kord 2007 aastal vaatamas ( oli vist 2007 Very Happy ) , ja telekast vaatan ka rahvatantsu , aga laulupidu pole olnud viitsimist vaadata . nüüd on jah koos kogu see värk , aga ei tea , see on nii pikaks venitatud, et algusest lõpuni küll pole vaadanud ühtki pidu.

aga üldiselt on selline ettevõtmine muidugi võimas ( tantsu- ja laulupidu )
Tagasi üles Go down
Vaata kasutaja profiili http://www.nnastik.blogspot.com
spring
Helmut

Female Postituste arv: 914
Reputatsioon: 20

PostitaminePealkiri: Re: "Maa ja ilm" laulu- ja tantsupidu   Püh Juul 03, 2011 10:34 pm

Sel aastal ei osalenud, aga vaatamas käisin küll. Päris vinge rahvamass oli seal kohal. Lõpuni ei jaksanud olla, aga jäätist sõin küll ja istusin ka natukene ja nägin tuttavaid ja jalutasin Nasiccuga ringi ja kõndisin suurema osa ajast paljajalu ja sõin koorekomme ja kuulasin seda ilusat muusikat. Kõige rohkem meeldis mulle, kui noorte sümfooniaorkester mängis seda lugu "Nimed marmortahvlil" filmist, ma parajasti loen seda raamatut ja puha.
Täitsa vahva oli küll, jah. :)
Tagasi üles Go down
Vaata kasutaja profiili
YouShouldKnow
Naljatila

Male Postituste arv: 99
Reputatsioon: 2

PostitaminePealkiri: Re: "Maa ja ilm" laulu- ja tantsupidu   Esm Juul 04, 2011 10:58 am

ma käisin, osalesin tantsupeolisena.
Trennid olid küll väga rasked, nädal aega kella üheksast üheksani lõõskava päikese ja 30+ kraadise kuumusega, kuid ikkagi on kurb, et läbi sai :/
Tagasi üles Go down
Vaata kasutaja profiili
Prince Kirameki
Kärbes ämblikuvõrgus

Female Postituste arv: 2254
Reputatsioon: 45

PostitaminePealkiri: Re: "Maa ja ilm" laulu- ja tantsupidu   Esm Juul 04, 2011 2:43 pm

Ma käisin eile sõpradega laulupidu kaemas Very Happy Täitsa tore oli, kuigi orkestripalad jätsid meid kõiki suhteliselt külmaks ja kuna meil ei olnud kava - ega ka toitu, mis oli suhteliselt karm, kuna kõik ümberringi ainult sõid Very Happy - , teadsime me ainult üksikuid laule. Meie jaoks läks alles siis huvitavaks, kui kaks korda järjest "Rahu" lauldi ja rokilood olid ka kaasahaaravad, aga pärast seda lasime me juba jalga, kuna kuumus tappis ja ma sain endale väga punase nina Very Happy Järgmisel korral lähen ehk isegi ka, kuigi ma ei tea, millal see on.
Tagasi üles Go down
Vaata kasutaja profiili http://readyxorxnot.tumblr.com/
Karro
Võsaspets

Female Postituste arv: 1262
Reputatsioon: 17

PostitaminePealkiri: Re: "Maa ja ilm" laulu- ja tantsupidu   Esm Juul 04, 2011 3:06 pm

Ma laulsin seal. :)
Ääepealt oleks mõne laulu ajal töinama hakanud seal. Aga suutsin ennast vaos hoida.. Koju jõudes seletasin emale kõik mida ma tundsin ja siis alles hakkasin nutma. Very Happy
Tahaks järgmisele Laulupeole kaa minna. See peaks toimuma vist aastal 2014. Kahju et oma kooli kooriga siis minna ei saaks. -.-
Aga jah.. Nii jube oli seal oma korda oodata, see et kui lavale minna. Päike küttis lagipähe ja kõik inimesed oli üksteise külge nagu kokku kleebitud. Ja õõh.. Aga ma ei kurda. Laulda oli kaare all äge. Ja minu kõige lemmikum laul oli "Mis maa see on?" ja ma nii armastan neid laineid, mis me tegime seal ja kui need peltvaatajateni edasi kaa läksid. MEGA! Very Happy
Tagasi üles Go down
Vaata kasutaja profiili
Stardoll
200 posti tüüd

Female Postituste arv: 210

PostitaminePealkiri: Re: "Maa ja ilm" laulu- ja tantsupidu   Esm Juul 04, 2011 11:04 pm

Ma ka osalesin:D Mis maa see on, lauldi lausa 2 korda. Aga kõige wingem oli autorite kohaletulek ja see kui kõik karjusid "MESIPUU! MESIPUU!".
Tagasi üles Go down
Vaata kasutaja profiili
Karro
Võsaspets

Female Postituste arv: 1262
Reputatsioon: 17

PostitaminePealkiri: Re: "Maa ja ilm" laulu- ja tantsupidu   Esm Juul 04, 2011 11:07 pm

See oli nagu mega! Very Happy

Me mingi jumala õnnes, et me Mesipuud laulda saime. See oli nagu ÜLIKIHVT Very Happy
Ja see kuidas Mis maa see on, ajal Siiri Sisask laulma tuli. See oli nii armas et tal pisar silmis oli.
Igatahes on see unustamatu, mis seal oli! :)

Viimati muutis seda Karro (Püh Juul 31, 2011 11:30 pm). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
Vaata kasutaja profiili
Pingu
Kuri admin

Female Postituste arv: 1947
Reputatsioon: 14

PostitaminePealkiri: Re: "Maa ja ilm" laulu- ja tantsupidu   Teis Juul 05, 2011 3:33 am

Käisin laulmas. Kuuma pärast ei paugu - see oli kõik seda väärt Very Happy
Aga ma vaatan, et mõned siit läksid enne ühendkoore minema. Tekib küsimus, et kas te olete mingid ohmud? Very Happy Vaatate sissejuhatuse ära ja jätate suure finaali vahele? Very Happy Geee...
Nii kurb oli kui vahetusõpilane, kes homme ära läheb nutma hakkas Sad Pidu oli läbi ja me ikka seisime kaare all: kallistasime ja nutsime.
Kahju oli et kaunistusi üldse polnud. Aga rokikoor oli väga hea mõte Very Happy
Tagasi üles Go down
Vaata kasutaja profiili http://snlhmn.forumotion.net
-ooh
Teise astme kurjuse abiline

Female Postituste arv: 7
Reputatsioon: 0

PostitaminePealkiri: Re: "Maa ja ilm" laulu- ja tantsupidu   Püh Juul 31, 2011 5:13 pm

Käisin samuti laulmas. Väsitav oli ning väga emotsiooniderohke. Sai nutetud ja naerdud. Very Happy
Tagasi üles Go down
Vaata kasutaja profiili
Dreamland
Kojamees

Female Postituste arv: 26
Reputatsioon: 1

PostitaminePealkiri: Re: "Maa ja ilm" laulu- ja tantsupidu   Laup Sept 10, 2011 6:26 pm

Käisin. See oli super. Nii kahju oli sealt lahkuda. Sad
Tagasi üles Go down
Vaata kasutaja profiili
Sulesepp
200 posti tüüd

Female Postituste arv: 213
Reputatsioon: 0

PostitaminePealkiri: Re: "Maa ja ilm" laulu- ja tantsupidu   Püh Sept 18, 2011 5:25 pm

Olin mineja äärepealt:s
Tagasi üles Go down
Vaata kasutaja profiili
Takuya Kenzo
Jack the Ripper

Female Postituste arv: 1445
Reputatsioon: 24

PostitaminePealkiri: Re: "Maa ja ilm" laulu- ja tantsupidu   Teis Sept 20, 2011 9:46 pm

Laulsin.
Tagasi üles Go down
Vaata kasutaja profiili http://kentakukamisama.blogspot.com
Cilen
Bandiit

Female Postituste arv: 502

PostitaminePealkiri: Re: "Maa ja ilm" laulu- ja tantsupidu   Laup Apr 28, 2012 6:32 pm

Ei käinud, kuigi ma sain sinna. Very Happy
Tagasi üles Go down
Vaata kasutaja profiili

"Maa ja ilm" laulu- ja tantsupidu

Vaata eelmist teemat Vaata järgmist teemat Tagasi üles 
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

Similar topics

-
» Mis laulu hetkel kuulad?
» "Maa ja ilm" laulu- ja tantsupidu
» Luuletused/laulusõnad
» Viini Valss