Uus osa

ja jälle, kommenteerige.
(Ma arvan, et tegelaste tutvustamist ei ole vaja teha, kuna kõik teavad Mulderit ja Scullyt, või kuidas?)
1.osa
,,Ohver on Arthur McCartney, vanus 45, peab talu ja poodi, leiti täna hommikul, kaks kuulihaava rindkeres, kaliiber klapib täpselt tema enda relvaga, nii et ilmselt lasi ta ennast maha - tema kätelt leiti ka püssirohu jälgi."
FBI eriagent Fox William Mulder kuulas rahulikult koroneri juttu.
Jeerum, see tüdruk vadistab kiiremini kui ahv mõtles ta, enne kui vaikselt vahele segas:,, Kas on mingeid tõendeid selle kohta, et mõrvapaigal oleks olnud ka mõni teine inimene?"Koroner kõhkles natuke ja vastas siis:,,Ei, me ei leidnud ühtegi tõendit, mis viitaks
inimese kohalolekule, küll aga leidsime me paar kummalist loomajälge."
Mulder kergitas kulme:,,Milliseid loomajälgi?" Koroner niheles rahutult ja vastas siis:,, Kolme suure varbaga, talla peal jooned nagu inimestel sõrmeotstes, raskus on toetatud jala eesmisele osale."
,,Ja need jäljed kuuluvad ... "
,,Mitte ühelegi meile tunda olevale loomale."
Mulder kortsutas kulmu:,, Aga on teil oletusi?"
Koroneri näole ilmus hämmeldus:,, Oletusi? Aga need...eee, noh, need ei ole proffessionaalsed, noh saate aru küll."
Mulder jõllitas talle otsa. Jõllitas. Jõllitas. Jõllitas. Ikka jõllitas. Koroneri põsed hakkasid punaseks tõmbuma. Mulder pöördus aeglaselt ümber ja kõndis autoni.
Ei ole proffessionaalne. Ei ole proffessionaalne? Mida veel? Kas järgmiseks määratakse lillede kasvunorm ka ära?,,Midagi huvitavat?"küsis Scully, kui Mulder autosse istus. Mulder noogutas:,, Jah, ma arvan, et siin on midagi väga huvitavat."
Ja ma kavatsen välja uurida, mis nimelt.