enam ei ole kaldkirjas :) ning ütitasin tegevustiku temot aeglustada

„Ema, palun luba mind suvel Itaaliasse. Ma saaksin sinna kaheks kuuks praktiliselt tasuta. Mul oleks ainult taskuraha vaja. Me peatuksime markuse ja Taavi vanaonu juures.“
„Tasuta? Ja kas see on seesama Markus ja Taavi kellega sa kunagi varem suhtlesid?“
„Jah, tasuta. Markuse ja Taavi vanaonu plekib kõik kinni. Ja täpselt nii, see on see sama Markus ja Taavi kellega ma varem suhtlesin.“
„Mulle ei meeldi need poisid“
„Ema palun. Mul on koolis kõik korras ja see oleks fantastiline võimalus. Ma oleksin seal ju koos Mariga, midagi halba ei juhtuks. Sa tead ju, et ma olen korralik.“
Ema vaatas mind kahtlase näoga ja ütles :“Ühel tingimusel. Sa tood mulle suveniiri.“ Ja ta naeratas.
Ma olin väga õnnelik, hüppasin talle kaela ja kallistasin teda. Läksin kohe msnis ja hakkasin Mariga rääkima.
Kadri//Itaalia, tahan juba says: Tsau
Mari , varsti SUVI says: tsau
Kadri//Itaalia, tahan juba says: emaga rääkisid?
Mari , varsti SUVI says: jh
Kadri//Itaalia, tahan juba says: nii? Räägi juba
Mari , varsti SUVI says: ma võin

vanemad lubavad mind

Kadri//Itaalia, tahan juba says: super:D ma nii õnnelik, see tuleb lihtsalt elu hea suvi
Mari , varsti SUVI says: jap, need 2 kuud võixid mega kiiresti minna
Kadri//Itaalia, tahan juba says: aga ma hakkan nüüd õppima, seega busy
Mari , varsti SUVI says: ok
Ja nii ma asusingi õppima, endal olid peas muud mõtted. Mis küll suvel saame hakkab?
Jõudsin just õppimise lõpetada kui kuulsin, et keegi kirjutab mulle. Läksin vaatasin arvutisse ja see oli Markus.
M.A.R.K.U.S. says: tsau
M.A.R.K.U.S. says: naq ma pealkirjast lugeda võin siis tuled sa meiega Itaaliasse?

Kadri//Itaalia, tahan juba says: jh, ema oli nõus, ja mari vanemad lubasid ka
M.A.R.K.U.S. says: vägev. Aga homme koolis räägime siis
Kadri//Itaalia, tahan juba says: ok, tsau
Logisin msnist välja ja läksin sööma. Ema oli vanavanemate poole läinud. Vaatasin natuke telekat ja läksin magama. Järgmine päev koolis saime Mrkusega kokku. Ta hakkas Itaalia reisist lähemalt rääkima, millal väljasõit on jne.
Ajasime ka niisama juttu kuna oli söögivahentund ja meil mõlemal oli aega. Päev möödus kiiresti. Hakkasin koju minema kui Markus tuli minu ja Mari juurde.
Markus :“Kadri, ma tahakasin sinuga rääkida.“
„Nii, ma kuulan“ vastasin sõbralikult.
„Ma mõtlesin, et sa oled tõeliselt tore tüdruk ja selle reisi ajal tahaksin ma sind uuesti tundma õppida.“
„Mina sind ka. Aga meil on ju selleks võimlus.“
„Jah,ma juba ootan seda. Kas viin sind rolleriga koju?“
Ma olin nõus, ütlesin Marile, et lähen koos Markusega koju, Mari naeratas ja sammus üksinda kodu poole. Rolleriga sõit oli super, ma ei mäletanudki, mis tunne see on. Markus pani mind kodu juures maha ja andis ka suure kalli. Ma olin väga õnnelik ja keksisin tuppa.
Oli reede ja ma olin kodus nagu harilikult. Õhtupoole tuli mulle Mari külla, kellega rääkisime ja naersime vahetpidamata. Ema tõi meile ka minu tuppa pitsat, et meil kõhud tühjaks ei läheks. Varsti olime me väsinud ning Mari läks koju, mina käisin pesust läbi ja läksin magama.
Järgmised nädalad möödusid kiiresti. Kuna oli kooliaasta lõpp siis polnud ka palju õppida ja sai piisavalt kaua õues aega veeta. Ma olin hakanud Markuse, Taavi, Hendriku, Liisa ja Getteriga palju paremini läbi saama.
Lõpuks jõudis kätte kooli viimane päev. Mu mõtetes oli ainult Itaalia. Pidime kooli minema kell 9.00 kuna oli ainult aktus ja klassijuhataja tund. Kui tunnistused kätte saime hakkasime kõik kodu poole liikuma. Poolel teel koju märkasin ma Taavit, kes mulle vastu lonkis. Kust ta küll tuleb? Ta peaks ju koolis olema. „Tsau, kust tuled?“ küsisin sõbralikult Taavilt. „Ma jäin magama ning lähen oma tunnistuse järgi“ ning ta naeratas armsalt. Ya liikus edasi ning varsti olingi ma kodus. Nelja päeva pärast pidime me lendama Itaaliasse. Kaks esimest päeva möödusid rahulikult kuid kolmandal päeval tuli juba närv sisse.
Hakkasin asju pakkima. Panin kõik oma suve riided kohvrisse, lisaks veel pesemisasjad ja meikimisasjad. Peaaegu oleskin oma ujumisasjad unustanud, kuid õhtul tuli siiski meelde ja lisasin ka bikiinid pakitud asjade hulka.
Kuna mul hakkas igav siis läksin ma msni.
M.A.R.K.U.S. says: tsau iludus
Olin kohkunud ning ei teadnud, mida vastata. Otsustasin, et vastan lihtsalt tsau.
Kadri| Homme Itaalia (k) says: tsau
M.A.R.K.U.S. says: välja viicid?
Kadri| Homme Itaalia (k) says: muidugi, kus kokku saame?
M.A.R.K.U.S. says: ma tulen su maja ette, olen 10 mintsa pärast kohal
Ma logisin välja ning vahetasin riided. Vahetasin lühikesed püksid pikkade vastu kuna õues olid sääsed. Putukad, keda ma üle kõige vihkan. Panin ka jaki peale ja koridoris panin botased jalga. Mõtlesin ka vahepeal plätude peale kuid õues oli veel siiski liiga jahe.
Hakkasin Markusele vastu kõndima kuna teadisn kust suunast ta tuleb. Nägin teda ning lehvitasin. „Tsau“ ütlesin üpris rõõmsalt. Salakavala näoga Markus vastas samuti „Tsau.“
„Kuhu läheme?“ „Parki kui sa vastu pole. Naudiks veel viimast päeva Eesti suve.“ Ning ta muigas. Markus kõndis mul küllaltki lähedal, nii, et ma tundsin tema ihu enda vastas. Pargis istusime me pingile ning vaatasime inimesi, kes meist möödusid. „Tead Kadri, ma olen homse pärast väga ärevil“. Vastasin, et mina ka ning kuna meie vestlusest selgus, et Markus kardab üle kõige lennukiga lendamist siis ma pakkusin välja, et istun lennukis tema kõrval ja temaga ei saa siis midagi halba juhtuda. Muidugi ei saanud ma selles kindel olla, kuid oli näha, et see lohutas teda. Ajasime veel juttu kuni mu mobiil helises. Helistajaks oli me ema. Vastasin „Jaa“. Telefonitorust tuli kohe küsimus:“Millal sa koju tuled?sa pead homme varakult ärkama.“ „Ma juba liigun kodu poole. Tsau“ ning lõpetasin kõne. Ütlesin ka Markusele, et pean koju minema kuna homme pean varakult ärkama. Markus ütles, et nad tulevad oma isaga mulle hommikul kell 08.00 maja ette järele. Meiega pidid veel sama autoga tulema Mari ja Taavi.
Koju minnes hakkasin ma ema valmistatud pannkooke sööma, millest ma hakkan kindlasti Itaalias puudust tundma. Peale söömist läksin ma pesema ning üritasin magama jääda. See ei õnnestunud mul kuna ärevus oli liiga suur. Mul oli selline tunne, et ma olen seitsmendas taevas. Mõte juba sellest, et peaaegu terve suvi oma parima sõbranna Mari ja teiste toredate inimestega Itaalias veeta. See oli lihtsalt super.
Hommikul ärkasin ma vara. Olin väga unine kuna polnud eriti magada saanud. Kõigest paar tundi. Kell oli 07.00. Panin endale pikad püksid ja topi selga. Harjasin oma juuksed ning tegin õrna meigi. Sõin hommikusöögiks veel hommikuhelbeid ja pärast seda pesin oma hambad ära. Ema oli nutmise äärel. Ta embas mind vahetpidamata ja rääkis, mida ta küll ilma minuta tegema hakkab. Ta oli väga kurb. Läksime võtsime minu toast mu kohvri ja õlakoti ning läksime maja ette autot ootama. Varsti saabuski Markus oma isaga ning ka Mari oli juba autos. Kallistasin veel emaga ning istusin autosse. Õnneks ei olnud väga suuri ummikuid ning jõudsime õigeaegselt lennujaama. Lennuk pidi väljuma 11,00. Me olime esimesed, kes kohale jõudsi. Hiljem jõudsid kohale ka Taavi, Liisa, Hendrik ja Getter.
Ootasime, millal saame lennukile minna. Üsna pea kuulutati meie lend välja. Sammusime lennukile ning hakkasin Markuse kõrvale istuma kui kuulsin, et keegi hüüdis...