| | Algupärane romaanivõistlus | |
|
|
| Autor | Teade |
|---|
Espada Maailmapäästja

Postituste arv: 780 Age: 19 Asukoht: Viljandi Reputatsioon: 12
 | Pealkiri: Algupärane romaanivõistlus Reede Sept 10, 2010 3:40 pm | |
| Kuna ma ei tea, kui palju te ise vaatate ringi erinevatel kirjastussaitidel, siis ma mõtlesin, et jagaksin teiega üht alles eile avaldatud uudist, mis Tänapäeva kodulehel välja kuulutati.
Kirjastus Tänapäev kuulutab välja algupärase romaani võistluse Kirjastus Tänapäev kuulutab välja 2011. aasta algupärase romaani võistluse. See on kolmas Tänapäeva korraldatud romaanivõistlus.
1. Võistlustöid oodatakse 1. septembrini 2011. a. 2. Romaan peab olema kirjutatud eesti keeles. 3. Romaani pikkus on minimaalselt 6 autoripoognat (240 000 tähemärki koos vahedega ehk 133 masinakirjalehekülge). 4. Kõik käsikirjad võistlevad ühisel alusel, s.t. teemade kaupa käsikirju ei klassifitseerita. (Küll on aga võimalikud eripreemiad.) 5. Iga võistlusele toodud käsikirja (2 eksemplaris) juures peab olema märgusõna ja kinnine ümbrik koos autori nime ja kontaktandmetega. Ümbrikule tuleb kirjutada märgusõna. Käsikirjad on soovitatav esitada ühele poole trükitult. Kui on trükitud kahele poole, peaksid käsikirjad olema köidetud. 6. Arvesse lähevad vaid õigeks tähtajaks laekunud käsikirjad. 7. Käsikirju ei tagastata ega retsenseerita.
®ÜRII 1. ®ürii on 4–7 liikmeline, selle koostab võistluse korraldaja. 2. ®ürii tuleb kokku 2011. aasta sügisel. 3. Võitjad kuulutatakse välja 2012. aasta alguses.
AUHINNAD 1. ®ürii annab välja kolm põhiauhinda. 2. Planeeritud auhinnafond on 100 000 krooni. 3. Romaanivõistlusele toetajate leidmisel on võimalik auhinnafondi suurendamine.
MÄRKUSED 1. ®üriil on õigus auhindu vajaduse korral ja korraldajate nõusolekul ümber jagada. 2. Võitnud tööde kirjastamisõigus kuulub kirjastusele Tänapäev.
Rohkem infot uudise kohta leiad: Kirjastuse Tänapäev uudistekogu Ja vaata kindlasti ka nende blogi: Tänapäeva raamatupalat |
|
 | |
Külaline Külaline
 | Pealkiri: Re: Algupärane romaanivõistlus Reede Sept 10, 2010 4:44 pm | |
| Mitte et ma poleks juba eelmisest jõuludest saadik üritanud midagi selle võistluse jaoks kirjutada... xD
Mina ilmselt osalen, muidugi kui ma valmis jõuan. Keegi veel? |
|
 | |
Takuya Kenzo Jack the Ripper

Postituste arv: 1445 Age: 17 Asukoht: Black Order Reputatsioon: 24
 | Pealkiri: Re: Algupärane romaanivõistlus Reede Sept 10, 2010 4:57 pm | |
| Kuna mul mitu suuremat projekti juba küpseb, näiteks kasvõi see õnnetu JulNoWriMo romaan, siis ilmselt püüan selleks ajaks midagi valmis saada. Ja kui liidan oma "AOV" ja "AAL'i", saab ka romaanimõõtu käki valmis. Nii et kes teab. |
|
 | |
Tuki Maailmapäästja

Postituste arv: 792 Age: 18 Asukoht: Seal kus vaja ;) Reputatsioon: 5
 | Pealkiri: Re: Algupärane romaanivõistlus Reede Sept 10, 2010 7:44 pm | |
| Oeh.. no kuidas tahaks:D Aga viimasel ajal nii soiku asi jäänud, et ei teagi, kas oskab enam kirjutada. |
|
 | |
-Ene- Naljatila

Postituste arv: 82 Age: 20 Asukoht: Deutschland Reputatsioon: 0
 | Pealkiri: Re: Algupärane romaanivõistlus Laup Sept 11, 2010 2:39 am | |
| Pagan... minu praegu pooleliolev jutt on pigem noorsooromaan... Kui jõuaks jõulude ajal uut alustada saaks ka ehk osaleda. Ma ootan rohkem vist seda, kui noorsooromaanivõistlus välja kuulutatakse. Algupärane ja noorsooromaan pole ju sama... Ma ei mäleta enam eelmiste võistluse juhendite sõnastust. |
|
 | |
Audrey Kärbseseenemädanik

Postituste arv: 7210 Age: 19 Asukoht: Pärnu/Tallinn Reputatsioon: 62
 | Pealkiri: Re: Algupärane romaanivõistlus Esm Sept 13, 2010 7:57 pm | |
| Mina küll ei ürita. Ma pean katsuma 12. klassiga hakkama saada, sellega niigi stressan end hulluks  |
|
 | |
-Ene- Naljatila

Postituste arv: 82 Age: 20 Asukoht: Deutschland Reputatsioon: 0
 | Pealkiri: Re: Algupärane romaanivõistlus Reede Sept 17, 2010 7:28 pm | |
| Ja ka noorsooromaan =) http://raamatupalat.blogspot.com/2010/09/uus-noorteromaani-voistlus.html |
|
 | |
Sulesepp 200 posti tüüd

Postituste arv: 213 Age: 18 Reputatsioon: 0
 | Pealkiri: Re: Algupärane romaanivõistlus Kolm Sept 22, 2010 11:14 am | |
| |
|
 | |
Heffu Naljatila

Postituste arv: 86 Age: 18 Asukoht: Tallinn (A) Reputatsioon: 0
 | Pealkiri: Re: Algupärane romaanivõistlus Püh Okt 10, 2010 10:44 am | |
| hea võimalus lõpetamata lugu ära lõopetada... |
|
 | |

| Pealkiri: Re: Algupärane romaanivõistlus Püh Okt 10, 2010 10:54 am | |
| Ma vist söön täna hommikusöögiks oma sõnu  I think I try. Mul on aega küll ja mõtteid ka üsna piisavalt ja aega on ja... Miks mitte? :) |
|
 | |
Sulesepp 200 posti tüüd

| Pealkiri: Re: Algupärane romaanivõistlus Püh Okt 17, 2010 6:59 pm | |
| ohei Audrey, uus konkurent -.- |
|
 | |
Sulesepp 200 posti tüüd

| Pealkiri: Re: Algupärane romaanivõistlus Püh Okt 31, 2010 9:07 pm | |
| a tglt nuhk albert tahaks teada millest lugupeetud osavõtjad kirjutavad.  |
|
 | |
leiltza Tasane
Postituste arv: 1 Age: 22 Asukoht: pärnu Reputatsioon: 0
 | Pealkiri: Re: Algupärane romaanivõistlus Laup Jan 22, 2011 4:20 pm | |
| nõme olukord:( mul pm olex midagi juba olemas..vaja aind lõpetada aga see sobiks vist rohkem noorsoromaanina ja et sellest osa võtta olen liiga vana:D |
|
 | |
Prince Kirameki Kärbes ämblikuvõrgus

Postituste arv: 2254 Age: 20 Asukoht: Neo Domino City Reputatsioon: 45
 | Pealkiri: Re: Algupärane romaanivõistlus Laup Jan 22, 2011 5:08 pm | |
| Liiga vana? Kuigi noorteromaani sihtgrupp on 14-18 aastased noored, ei tähenda see seda, et osalemiseks ise selles vanuses peaks olema, pigem on asja mõte lihtsalt sellele sihtgrupile kirjutamine. Näiteks Ketlin Priilinn, kes sai eelmisel noorsooromaani võistlusel II koha, saab paari aasta pärast juba 30 ja kui sellel võistlusel oleks vanusepiirang, mis keelaks üle 18-aastastel inimestel kirjutada, poleks tal olnud võimalik seal osaleda  |
|
 | |

| |
 | |
| | Algupärane romaanivõistlus | |
|