| | Palun aidake - pedofiili küsimus | |
|
|
| Autor | Teade |
|---|
Pingu Kuri admin

Postituste arv: 1947 Age: 17 Asukoht: Tartu ; Pilvepeal. Reputatsioon: 14
 | Pealkiri: Palun aidake - pedofiili küsimus Reede Jan 29, 2010 8:20 pm | |
| Niisiis. Mina ja Nasicc saime korraga msnis natuke mingite pervertidega rääkida. Tuli välja, et nende kasutajanimed olid küll erinevad, kuid nende tekst oli identne. And i mean it. Täiesti sõnasõnalt sama.
Me kardame, et ta on hakanud siit msn-e võtma. Et seda kindlaks teha oleks vaja, et nüüd kõik läheksid msni ja vaataksid oma listi. Kas teil on seal keegi uus, kelle nimi koosneb üldiselt EesnimiTeinenimi1234@hotmail.com Näiteks minul oli JeanaAmirian4808@hotmail.com Ja vestlus algas minul ja Nasiccul "hows it going" ja edasi ütles meie võluv pervo "i'm 21/f your male right?" Ma kogu vestlust ei kopeeri (: Palun andke teada, kas ka teil on sellist tüüpi kasutajaid ja vestlusi olnud. See pervert ei tundu olevat mingi lahja türklane. Minule ajas ta isiklikult külmavärinad nahavahele. Ja igaks juhuks ütlen ka ära, et kui keegi teil internetis palub/käsib riidest lahti võtta ja ennast veebikaameraga filmida, siis.. seda käsku pole soovitatav täita, sest see lükkab veerema kohutava lumepalli, mis on mitmetel juhtudel lõppenud enesetapuga. Palun andke teada, sest ma juba pöördusin politseisse. Mina ei ole nii naiivne, et sellistele kuuletuda, kuid ma ei taha kaa, et sellised koletised ringi luusiks. Aitäh |
|
 | |
Keiti Libelobasulg kõrva taga

Postituste arv: 3721 Age: 18 Asukoht: Teispoolsuse 666. Reputatsioon: -11
 | Pealkiri: Re: Palun aidake - pedofiili küsimus Reede Jan 29, 2010 8:43 pm | |
| Mul umbes aasta aega tagasi oli ka mingi sarnane värk. Tüüp ütles, et teab kus ma elan ja ähvardas mind tappa ja siis olid veel mingid asjad, mida ma täpselt ei mäleta. Tüütas mind koguaeg. Tal oli ka mingi sada msn'i kasutajat. Nii et mina koguaeg blokkisin ja tema jälle lisas. Vahepeal mõtlesin, et keegi mu tuttavatest teeb nalja, aga tegelikult see ikka nii ei olnud. Lõpuks tahtis ta minuga kohtuda jne. Muidugi ma ei kohtunud temaga.. Mingi aeg kadus ta ära. (Eks ma olin teda piisavalt sõimanud ja ta sai aru, et minust ei ole mingit asja) Aga üldiselt on sellised tüübid lihtsalt värdjad. Ja politseisse pöördumine on täiesti õige. Vaatasin ka praegu, et ega kedagi uut ei ole, aga õnneks mitte. :) |
|
 | |
Pingu Kuri admin

| Pealkiri: Re: Palun aidake - pedofiili küsimus Reede Jan 29, 2010 8:45 pm | |
| issand, kuidas sa vastu pidasid? Ma oleks uue msni teinud  |
|
 | |

| Pealkiri: Re: Palun aidake - pedofiili küsimus Reede Jan 29, 2010 8:48 pm | |
| Ausalt öeldes tegi see mulle mingil määral nalja, sest ma ei uskunud tema ähvardusi ja kõik need muud palumised, noh neid ma ju niikuinii poleks täitnud. Tegelikult ma ei teagi, kumb meist lõpuks hullemaid ähvardusi välja mõtles. xD Aga tegelt see oleneb ikka pervost ka. Mõni tekitab hirmu, teine mitte. Ja siis muidugi oleneb inimesest, kellega pervo suhtleb. xD |
|
 | |
nasicc Pehme admin

Postituste arv: 4710 Age: 18 Asukoht: Türi. :) Reputatsioon: 54
 | Pealkiri: Re: Palun aidake - pedofiili küsimus Reede Jan 29, 2010 8:52 pm | |
| Isegi mina kaalun seda võimalust...  Minuga rääkis see inimene esimesena.. ja ma möödaminnes mainisin Mämmule. Paari tunni pärast Mämm helistas, et tal oli ka mingi weirdo MSNis... Ja kui pole snl, siis võib vabalt olla, et tüüp tuhnib mu arvutis hetkel. Nii et...  Aga eks see natukene meie enda süü ka... kõiki inimesi EI PEA lisama ju... Kuigi ma pea alati lisan, et ehk keegi, keda tean v uus tutvus... _________________  |
|
 | |
Pingu Kuri admin

| Pealkiri: Re: Palun aidake - pedofiili küsimus Reede Jan 29, 2010 8:55 pm | |
| pealtnägijas oli ju see eriti segane tüüp. Oli tore senikaua, kuni enam ei tahetud endast lõbusaid aktifotosid teha. Kui enam ei taha, siis lähevad pildid youtubei üles. So fun .
Oh, ma otsin ehk ma leian selle dokumentaalfilmi üles, mida ma ammuammu nägin, kus räägiti poisist, kes kehastas 500 inimest jututoas, et enda parima sõbraga jännata. KOHUTAV lugu, aga see oli nii huvitav, et vaataks heameelega uuesti, kui vaid kusagilt küüned taha ajaks. |
|
 | |
nasicc Pehme admin

| Pealkiri: Re: Palun aidake - pedofiili küsimus Reede Jan 29, 2010 8:57 pm | |
| Mm...
See Pealtnägija asi oli jah... kohutav. Muidu seda ei vaata, aga Steni (oli vist Sten) loo ajal oli telekas lahti... _________________  |
|
 | |

| Pealkiri: Re: Palun aidake - pedofiili küsimus Reede Jan 29, 2010 8:59 pm | |
| Tegelikult läheks asi hulluks siis, kui see pervo on keegi, kes enne sinuga suhtlemist, on sinu kohta kõik välja uurinud. See oleks õudne.. Aga seni kuni ta suvalisi msn'i lisab ja nendega suhtleb ei ole asi veel nii hull.
Pealtnägija lugu oli tõesti kohutav. |
|
 | |
nasicc Pehme admin

| Pealkiri: Re: Palun aidake - pedofiili küsimus Reede Jan 29, 2010 9:07 pm | |
| Suvalised MSNi... üks asi. Aga kui ta tõesti otsustab arvutis sobrama hakata v mida iganes? Enne vbl ei tea... aga saab teadma. _________________  |
|
 | |
Pingu Kuri admin

| Pealkiri: Re: Palun aidake - pedofiili küsimus Reede Jan 29, 2010 9:08 pm | |
| isegi mingi pisike fakt hirmutaks |
|
 | |

| Pealkiri: Re: Palun aidake - pedofiili küsimus Reede Jan 29, 2010 9:11 pm | |
| xD Mul on selline asi, et ma ei saa mitte kunagi kindel olla, kas see pervo on ikka pervo või mõni järjekordne tüüp, kellega olen norinud ja, kes tahab mulle hirmu nahka ajada. See tegelt ongi nii vastik. Sest ühele mu tuttavale olid tema sõbrad sellise triki teinud. Kunagi ei või tegelikult teada. Aga hull värk on see kõik. |
|
 | |
Pingu Kuri admin

| Pealkiri: Re: Palun aidake - pedofiili küsimus Reede Jan 29, 2010 9:12 pm | |
| no selline trikk on tõeliselt lame. |
|
 | |
nasicc Pehme admin

| Pealkiri: Re: Palun aidake - pedofiili küsimus Reede Jan 29, 2010 9:13 pm | |
| Ma ei saa aru inimestest, kes seda üldse alguses tegema hakkavad... Isegi sõbrale.
Sattusin paar nädalat tagasi foorumisse, kus üks poiss palus abi sõbra arvutisse häkkimiseks, kuna too oli talle midagi halvasti öelnud. No ei ole normaalne... _________________  |
|
 | |

| Pealkiri: Re: Palun aidake - pedofiili küsimus Reede Jan 29, 2010 9:15 pm | |
| Ongi. Ma ei kujutaks ettegi, kui keegi mu hea sõber mulle sellist "nalja" teeks. Siis oleksin ma vist küll päris närvis. Sellesmõttes, et ma arvaks koguaeg, et see on mingi pervo, kes teab mu telefoninumbrit, nime, elukohta jne
Mõned ongi ebanormaalsed lihtsalt. Mul on viimasel ajal arvutis olles koguaeg hirm. Tekib selline tunne, et äkki keegi teine on veel.. xD |
|
 | |
Pingu Kuri admin

| Pealkiri: Re: Palun aidake - pedofiili küsimus Reede Jan 29, 2010 9:17 pm | |
| mul on paha tunne, et macbooki cam vahib mind  Üldse ei saa vabalt olla, kuna see must täpp jõllitab mind! |
|
 | |
| | Palun aidake - pedofiili küsimus | |
|