|
|
| Autor | Teade |
|---|
kcissy Kirjanikmon

Postituste arv: 1298 Age: 17 Asukoht: pidevalt paradiisis (või siis hullumaja ukse taga) Reputatsioon: 1
 | Pealkiri: Võistlus 2010 Esm Jan 04, 2010 8:24 pm | |
| Siia siis tulevad minu loetud raamatud sellel aastal  |
|
 | |
kcissy Kirjanikmon

Postituste arv: 1298 Age: 17 Asukoht: pidevalt paradiisis (või siis hullumaja ukse taga) Reputatsioon: 1
 | Pealkiri: Re: Võistlus 2010 Teis Jan 05, 2010 3:26 pm | |
| 1. Samarkandi amulettBartimaeuse triloogia I raamatJonathan Stroud Lehekülgi: 475  Sisu: Kui noor võluriõpilane Nathaniel 5000-aastase džinni Bartimaeuse maa peale kutsub, arvab too, et tal ei tule teha midagi, mis oleks kurnavam paarist silmamoonutusest. Kuid Nathaniel on oma vanuse kohta erakordselt nutikas ning tema peas mõlgub midagi hoopis ohtlikumat: kättemaks. Vastu tahtmist saadetakse Bartimaeus ennekuulmatult halastamatu ja auahne vanemvõluri Simon Lovelace’i käest varastama kurikuulsat Samarkandi amuletti. Enne kui džinn ja õpipoiss arugi saavad, leiavad nad end võluintriigide, mõrvade ja vastuhaku virrvarrist. Aeg: 2. - 5. jaanuar Minu arvamus: Väga hea, humoorikas raamat. Paar aastat tagasi sai loetud ning nüüd lihtsalt kiskus uuesti lugema. Kõige rohkem armastan Bartimaeuse joonealuseid kommentaare Hinnang: 10/10
Viimati muutis seda kcissy (Esm Jan 11, 2010 8:03 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
 | |
kcissy Kirjanikmon

| Pealkiri: Re: Võistlus 2010 Kolm Jan 06, 2010 7:57 pm | |
| 2. Toomas NipernaadiAugust Gailit Lehekülgi: 480  Sisu: Eesti kirjaniku klassikaks saanud romaan lüürilisest rännumehest ja tema juhtumistest kevadisel, suvisel ja sügisesel Eestimaal. Aeg: 6. jaanuar - ei mäleta  (aga see oli millalgi veebruari kuus) Minu arvamus: Nipernaadi on kõige nõmedam inimene maamunal, kes üldse olemas on olnud. Ja raamat oli lihtsalt väga-väga igav ja mõttetu. See oli esimene raamat, mida ma lihtsalt niimoodi vihkasin. NÕME NÕME kohustuslik kirjandus. Ja Nipernaadi suutis lõpmatult palju rääkida ja tal oli mingi tuhat viga. Hinnang: 1/10 (ja see 1 punkt tuleb ka ainult suurepäraste kirjelduste eest, mida ma tegelikult nagu kõike muudki selles raamatus vihkasin.
Viimati muutis seda kcissy (Esm Märts 08, 2010 10:37 pm). Kokku muudetud 2 korda |
|
 | |
kcissy Kirjanikmon

| Pealkiri: Re: Võistlus 2010 Esm Jan 11, 2010 8:01 pm | |
| 3. Kuninglikult untsusNiki Burnham Lehekülgi: 160  Sisu: Valeriel läheb päris hästi. Kuigi ta pole koolis kõige popim tüdruk, on tal head hinded ja sõbrad ning isegi potentsiaalne «boyfriend». Mida enamat võiks üks tüdruk soovida? Kuid ootamatult teatab Valerie ema, et ta jätab pere maha ja hakkab elama ühe naisega. Nagu sellest poleks veel küllalt, saab Valeria isast tundmatu Euroopa kuningakoja protokolliülem. Valeriel on kaks valikuvõimalust: kas jääda oma ema ja tolle imeliku tüdruksõbra juurde taimetoitu nosima või sõita isaga riiki, millest ta midagi ei tea. Valerie otsustab sõita välismaale ja pettub – kuni kohtub printsiga. Aeg: 9. jaanuar Minu arvamus: Nii juhtub, kui kohustuslikku kirjandust ei viitsi lugeda  Igatahes, olen seda raamatut juba tuhandeid kordi lugenud. Ja nii kahju, et Eestis pole järgmiseid osasid saada (järelikult tuleb tellida), aga igatahes on nunnu raamat. Ja see prints...  Hinnang: 10/10 |
|
 | |
black Sugar

Postituste arv: 1578 Age: 16 Asukoht: Tallinn. Reputatsioon: 5
 | Pealkiri: Re: Võistlus 2010 Teis Jan 12, 2010 3:56 pm | |
| Sellel on järgmised osad ka?! Vau.. kust tead?  |
|
 | |
kcissy Kirjanikmon

| Pealkiri: Re: Võistlus 2010 Teis Jan 12, 2010 6:32 pm | |
| Tekkis huvi, kui ma selle mingi eelmine kord lõpetasin  See lõppes täpselt nii nagu tal on veel mõni osa  ja oligi  |
|
 | |
black Sugar

Postituste arv: 1578 Age: 16 Asukoht: Tallinn. Reputatsioon: 5
 | Pealkiri: Re: Võistlus 2010 Nelj Veeb 04, 2010 11:20 pm | |
| lõppes jah kusjuures tahaks lugeda.. |
|
 | |
kcissy Kirjanikmon

| Pealkiri: Re: Võistlus 2010 Esm Märts 08, 2010 10:42 pm | |
| 4. Nimed marmortahvlilAlbert Kivikas Lehekülgi: 345  Sisu: Romaan «Nimed marmortahvlil» kujutab kooliõpilaste-vabatahtlike sõjameheteed Vabadussõja aastail. Teose keskse tegelase Henn Ahase kaudu on näidatud ka tolleaegse noorsoo ideelisi otsinguid, nende kõikumist kahe vastandliku ideoloogia, rahvusluse ja sotsialismi vahel. Aeg: 28. veebruar - 4. märts Minu arvamus: Alguses oli kohutavalt igav raamat, siis läks põnevamaks ja jälle igavaks ja jälle põnevaks jne  Ning kohati oli seda lugeda lausa piin, kuid tegelikult oli tõesti huvitav selle ajastu kohta lugeda. Ning isegi neid kirjeldusi ei olnud liiga palju (v.a mõned kohad, mida ka raamatus palju kippus olema). Hinnang: 5/10
Viimati muutis seda kcissy (Teis Märts 09, 2010 4:46 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
 | |
kcissy Kirjanikmon

| Pealkiri: Re: Võistlus 2010 Teis Märts 09, 2010 4:44 pm | |
| 4 The Awakening (The Vampire Diaries)L. J. Smith Lehekülgi: 320  Sisu: Elena is a high school golden girl who's used to getting what she wants. When she meets handsome, haunted Stefan, he struggles to resist her for fear that his dark secret is too much for her to handle. He's torn by guilt over his past, and mindful of the threat that his vengeful brother, Damon, poses to anyone Stefan gets close to. Soon Elena finds herself torn between two brothers, and in terrible danger. Aeg: 6. märts - 9. märts Minu arvamus: viimaks ometi sain raamatu  tegelikult olid mu ootused kõvasti kõrgemad, kuid tegelased jäid kohati natukene pealiskaudseks. muidu oli super-super-super raamat. (kuigi mind häiris, et ma pidevalt pidin seda videvikuga võrdlema. ometi mingid võrdlust tegelikult ei saa olla, sest The Awakening kõvasti varem kirjutatud). Hinnang: 7/10 |
|
 | |
kcissy Kirjanikmon

| Pealkiri: Re: Võistlus 2010 Kolm Märts 10, 2010 5:31 pm | |
| 5 The Struggle (The Vampire Diaries)L. J. Smith Lehekülgi: 304  Sisu: Elena quickly realizes that the only thing more dangerous that being in love with a vampire is being desired by two. As Stefan struggles to suppress his instinctive thirst, Damon persists in his quest for Elena's heart. A dark turn of events forces Elena to risk her mortality to save one of her immortal suitors. Aeg: 9. märts - 10. märts Minu arvamus: Ma olen vist tõepoolest hullumas, sest see oli lihtsalt super  Ja kui ma seda seriaali vaadates ei suutnud otsustada, kumba venda ma pooldan, siis nüüd ma olen täiesti kindel - Damon. Ta on nii teistsugune, siis paha, kohutavalt naljakas ja nii hooliv  Ja muide, respect kõigile neile tuttavatele, kes mind siiani talunud on (kui ma järsku keset tundi olen naerma hakanud, sest raamatus on mõni super koht, või kui ma neile olen terve päeva suutnud jahvatada ainult vampiiridest ja Elenast ja Damonist  ). Hinnang: 9/10 |
|
 | |
kcissy Kirjanikmon

| Pealkiri: Re: Võistlus 2010 Nelj Märts 11, 2010 4:41 pm | |
| 6. The Fury (The Vampire Diaries)L. J. Smith Lehekülgi: 304  Sisu: As Elena comes to grips with the consequences of her devotion to Stefan, a vampire hunter descends on the town, determined to eradicate its immortal infestation. Soon, the hunters become the hunted. Stefan, Elena, and Damon must work together to trace the new evil that's befallen Fell's Church back to its mysterious origin. Aeg: 10. märts - 11. märts Minu arvamus: Miks? Miks? Miks? *täielikus meeleheites* See ei tohtinud niimoodi lõppeda.. Ma lihtsalt armastan kõiki neid tegelasi ja eriti Katherine'i (ma tean, et ma olen nii väga pahade poolt  ), aga miks pidi see Elenaga juhtuma? Igatahes istusin ma oma toas, lugesin ja siis astus mu vend tuppa sisse ja ütles midagi ning ma pidin tõepoolest südameataki saama - raamatus oli liiga põnev koht.  Hinnang: 10/10 |
|
 | |
kcissy Kirjanikmon

| Pealkiri: Re: Võistlus 2010 Laup Märts 13, 2010 4:26 pm | |
| 7. Dark Reunion (The Vampire Diaries)L. J. Smith Lehekülgi: 310  Sisu: Elena tries to warn her friends that they're in danger, but she's powerless to save them from the tragedy in store for Fell's Church. When a twist of fate reunites Elena and her true love, she may be granted a second chance at the life she's always dreamed of. Aeg: 11. märts - 12. märts Minu arvamus: Minu lemmikraamat siiani sellest sarjast.  Lõppus ma pidin isegi nutma hakkama, lihtsalt ma ei kujuta ette, et keegi saab kedagi nii väga armastada. see oleks nagu võimatu, kuid... miks keegi mind nii palju ei armasta? Hinnang: 10/10 |
|
 | |
kcissy Kirjanikmon

| Pealkiri: Re: Võistlus 2010 Teis Märts 23, 2010 9:37 pm | |
| 8. Nightfall (Vampire Diaries: The Return)L. J. Smith Lehekülgi: 592  Sisu: Now much more than human, Elena returns with powers and gifts that were bestowed on her in the afterlife. What's more, her blood makes her irresistible to any vampire. Stefan struggles to keep Elena safe, but Damon's insatiable desire for power includes making Elena his princess of darkness. When Stefan is lured away from Fell's Church, Elena is left to choose for herself. Aeg: 12. märts - 22. märts Minu arvamus: Kuidagi väga ära pööras see raamat. Kõigepealt oli Damon normaalne, siis muutus imelikuks ja Elenaga oli täpselt vastupidi. Ja sellest Elenast, keda mina armastasin, on nii vähe alles jäänud. Aga lõpuks ma mõtlesin küll, et miks ei võiks ta hoopis olla koos Damoniga. Nad oleks nii armas paar. Hinnang: 7/10 |
|
 | |
kcissy Kirjanikmon

| Pealkiri: Re: Võistlus 2010 Reede Apr 09, 2010 8:03 pm | |
| 9. The Last SongNicholas Sparks Lehekülgi: 551  Sisu: Seventeen year old Veronica "Ronnie" Miller's life was turned upside-down when her parents divorced and her father moved from New York City to Wilmington, North Carolina. Three years later, she remains angry and alientated from her parents, especially her father...until her mother decides it would be in everyone's best interest if she spent the summer in Wilmington with him. Ronnie's father, a former concert pianist and teacher, is living a quiet life in the beach town, immersed in creating a work of art that will become the centerpiece of a local church. Aeg: 7. aprill - 9. aprill Minu arvamus: Ma ei suutnud ära oodata, millal ma seda filmi näen ning siis leidsin internetist selle raamatu ja otsustasin siis läbi lugeda. Ning ma ei kahetse. Ma ei tea, milline raamat on suutnud mind terve päeva järjest lugemas hoida (isegi nii, et mul polnud aega kordagi süüa). Lisaks oli raamatu esimene pool nii armas ja ma naersin, kuid teine pool... Ma arvan, et ma ei ole ühtegi raamatut lugedes niimoodi nutnud. See oli lihtsalt kohutavalt kurb. Ning Ronnie oli nii paljuski mõttes justkui mina - vanemad elavad lahus, tüütu väike vend, keda ma vaatamata kõigele siiski armastan jne. Kokkuvõtteks - see on mu LEMMIKRAAMAT. Hinnang: 10/10 (mida te veel lemmikraamatult ootasite?) |
|
 | |
padjanägu, [h] Tolstoi meets Gaiman

Postituste arv: 1967 Age: 16 Asukoht: Tallinn. Reputatsioon: 12
 | Pealkiri: Re: Võistlus 2010 Reede Apr 09, 2010 10:58 pm | |
| laena!  ma tahan kaaaa!  |
|
 | |
|